ΑΛΗΣΤΟΣ ΜΝΗΜΗ

ΑΛΗΣΤΟΣ ΜΝΗΜΗ

Στον καιρό μας η μνήμη είναι άληστος μόνον στη γενική πτώση κι όχι αφηρημένα. Συνοδεύει, λίγο σαρκαστικά, λίγο σχετλιαστικά, κάποιο πρόσωπο ή μια κατάσταση ή μια πράξη χωρίς θετικό αποτύπωμα, η αναφορά της κρύβει μιαν απόρριψη και μιαν ειρωνεία. Το παράξενο τούτο επίθετο, όμως, που οι ρίζες του πρέπει ν’ αναζητηθούν πολύ πίσω στον χρόνο σημαίνει κάποιον ή κάτι αλησμόνητο, κάτι που ξεφεύγει απ’ τη λήθη. Αυτό που συγκρατεί η μνήμη καθιστώντας το μέχρι και αείμνηστο καμιά φορά, ντύνοντάς το με μια προσωπική αλήθεια συνήθως, δηλαδή με μιαν άρνηση της λήθης ακριβώς. Τότε που αρχίζει να γέρνει ο ήλιος στη ζωή κάθε ανθρώπου, τότε ακριβώς προβάλλουν με πιο ζωντανά χρώματα οι μνήμες και φθάνει ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο ερέθισμα για να βγει στην επιφάνεια το χθες σαν να’ ταν τώρα…

€15.00 €13.50
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν παραγγελίας


€15.00 €13.50

Κατόπιν παραγγελίας

ISBN: 978-960-9490-59-7
BarCode: 9789609490597
Εκδότης: Εκδόσεις Κέρκυρα - Ε
Ημερομηνία Έκδοσης: 12-2020
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 158
Δραστηριότητα: Λογοτεχνία

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις:


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες σας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονική θα παραδίδονται άμεσα με δικό μας μέσο.
Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι παραδόσεις από εταιρείες courier και ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !