ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ, ΘΑΨΤΕ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ, ΘΑΨΤΕ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Νιώθω οίκτο για όσους δεν έχουν προφίλ στο facebook. Η ζωή τους είναι άδεια και ρηχή. Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Βρίσκομαι στο γραφείο, είναι μεσημέρι, δεν υπάρχει πολλή δουλειά αυτή τη στιγμή και οι συνάδελφοι τριγύρω χαζεύουν δεξιά κι αριστερά, βαριούνται, προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να σπρώξουν τον χρόνο, να ξεχαστούν.
Εγώ έχω ήδη μπει στο fb και μιλάω με τους φίλους μου. Άλλος είναι στη δουλειά, άλλη σπίτι, άλλος έξω για καφέ, άλλη στο δοκιμαστήριο ενός μαγαζιού και δοκιμάζει ρούχα.
Είναι μαγικό, αλλά νιώθω ήδη σαν να μην υπάρχουν τοίχοι γύρω μου, σαν να μη βρίσκομαι στη δουλειά. Μπαίνω στο chat και ρωτάω τον φίλο που πίνει καφέ -είναι ο Αργύρης Φ.- τι παίζει τριγύρω του. Μου λέει για μία παρέα με κορίτσια στην οποία του αρέσει μία από αυτές, η οποία έχει κοντό ξανθό μαλλί που δείχνει φυσικό, και θέλει να ανοίξει κουβέντα μαζί της αλλά δεν ξέρει πώς. [...[ (Από την έκδοση)

€14.84 €13.36
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή


€14.84 €13.36

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή

ISBN: 978-618-8442-77-1
BarCode: 9786188442771
Εκδότης: Μαραθιά
Ημερομηνία Έκδοσης: 12-2020
Σελίδες: 266
Δραστηριότητα: Επιστήμες

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις:


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες σας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονική θα παραδίδονται άμεσα με δικό μας μέσο.
Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι παραδόσεις από εταιρείες courier και ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !