ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Ένα νέο βιβλίο που έρχεται να μας μιλήσει για την πιό σημαντική στιγμή της ζωής μας, το ΤΩΡΑ.
Ο σημερινός άνθρωπος, μέλος μιας συνηθισμένης οικογένειας που παλεύει με προβλήματα και ανάγκες της καθημερινότητας, έχει ανάγκη να νιώθει την Εκκλησία στο πλευρό του κι όχι πρόθυμη να τον κατηγορήσει και να τον στείλει στην κόλαση. Έχει ανάγκη από γλώσσα πίστης ικανής να συναισθάνεται. Δεν χρειάζεται μαστίγιο και εισαγγελικό ύφος.
Αυτό το βιβλιαράκι θέλει να διώξει τις ποινές μακριά μας και να προσφέρει ένα ποτήρι νερό σε αυτόν που υποφέρει. Θέλει να θυμίσει στον Φαρισαίο ότι ο Θεός θα τον δικαιώσει αν δεν πρόλαβε να τηρήσει τον Νόμο διότι έτρεχε να βοηθήσει δυο ανήμπορους γερόντους. Θέλει να θυμίσει σε όλους μας ότι «δεν έγινε ο άνθρωπος για το Σάββατο αλλά το Σάββατο για τον άνθρωπο».
Η συμπαράσταση στον άνθρωπο που πιέζεται και δεν αντέχει άλλο, αυτή είναι η μεγάλη ασκητική ζωή σήμερα. Το να νοιαζόμαστε αυτόν που ξέρουμε ότι παλεύει, είναι η μεγάλη μας προσευχή. Οι συνθήκες ζωής όλων μας είναι πάρα πολύ δύσκολες. Όλων μας. Όποιος από μας νιώσει ότι μπορεί να είναι Σίμων ο Κυρηναίος, έχει την ευλογία του Θεού.
Είθε ο Κύριος να μας επιτρέψει να ζούμε τον καθημερινό μας βίο ως πεδίο κατανόησης και τρυφερότητας. Είθε να έχουμε μιαν ευλογημένη καθημερινότητα.

€4.80 €3.60
(έκπτωση 25%)

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή


€4.80 €3.60

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή

ISBN: 978-618-51971-7-9
BarCode: 9786185197179
Εκδότης: Πορφύρα
Δραστηριότητα: Λοιπά Βιβλία
Οικογένεια: Θρησκεία

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις:


ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!
ΛΑΒΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ